';
MERE OM

Priser hos bedemanden

Image module
YDELSER HOS PUGGAARD BEGRAVELSE

Få et retvisende prisoverslag.

Før indgåelse af aftale, udarbejder vi et prisoverslag som giver et retvisende indtryk af udgifterne.

Vi kan tilbyde at håndtere udlæg til f.eks. blomster, annoncer, mindesamvær, kapelmedhjælp, krematorium, kirkegård og stenhugger.
Vi vejleder om begravelseshjælp fra kommune, Sygeforsikringen Danmark og begravelseskasser.

Vi yder ikke økonomisk rådgivning, men hjælper gerne med at finde svar på aktuelle spørgsmål, der kan give økonomisk overblik.

Kontakt os

Vi står altid til rådighed.

Tlf. 75 22 15 50

YDELSER HOS PUGGAARD BEGRAVELSE

Ydelser og varer fra Puggaard Begravelse.

HONORAR

3.900 kr.

Honoraret dækker bedemandens vagtordning, tidsforbrug, kontor, IT- og telefonudgifter. Vi kommer til samtale hos pårørende og møder gerne i kapellet efter behov, også weekend og aften. Det er også muligt at mødes på vort kontor. Vi står til rådighed med vejledning, planlægning, udsyngning, indsættelse af kiste sammen med pårørende i kapel/kirke, deltagelse i højtidelighed. – alt inklusivt.

Der tages forbehold for ekstra tidsforbrug på komplicerede udlandssager.

Vi samarbejder gerne med pårørende om opfyldelse af specielle ønsker til aftalt pris.

KISTE BISÆTTELSE FRA

6.450 kr.

KISTE BEGRAVELSE FRA

7.950 kr.

Prisen dækker levering af kiste og bedemandens medvirken ved kisteilægning.

Vi fører et bredt udvalg af kister fra Bækmarksbro Kistefabrik. 6.450 kr. til 11.550 kr. samt Diamantserien af kister og urner fra Jacob Jensen Design 13.600 kr. til 43.100 kr.

OPREDNING I KISTEN

975 kr.

Sæt med lagen, sengetøj og skjorte (sælges også enkeltvis). Afdøde kan iklædes eget tøj og lægges i eget sengetøj uden beregning.

RUSTVOGNSKØRSEL

1.100 – 1.800 kr.

5 faste takster. 0 – 8 km. kr. 1.100 / 8 – 15 km. kr. 1.250 / 15 – 25 km kr. 1.400 / 25 – 35 km kr. 1.600 / 35 – 45 km kr. 1.800 kr. Længere ture beregnes efter afstand samt evt. broafgift og færge.

URNE FRA

825 kr. – 3.520 kr.

Vi fører et bredt udvalg af urner fra Tommerup Kister og Nordic Funeral. Desuden unika urner fra Bunger Keramik fra 2.950 kr.

Levering af urne til kirkegården 524 kr.

Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Hos Puggaard Begravelse lægger vi vægt på nærvær og den personlige kontakt, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 75 22 15 50, hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker.

Prisliste

Hent prisliste som pdf-fil

Guide for efterladte

Danske Bedemænd har udarbejdet en guide for at give dig et samlet overblik over de mange forskellige services og ydelser, du som pårørende skal tage stilling til i forbindelse med din samtale med bedemanden.

Læs guiden her

Priseksempler

Hent priseksempler som pdf-fil.

Forbrugerklager

– der ønskes behandlet i Forbrugerklagenævnet sendes til:
Forbrugerklagenævnet
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Tlf. 41 71 50 00
E-mail: kfst@kfst.dk
www.kfst.dk

MØD BEDEMÆNDENE HOS PUGGAARD BEGRAVELSE

Hvem er vi

Hans Peter Nielsen

Bedemand

Tlf.: 75 22 15 50
Mobil: 29 47 76 74

Jeg hedder Hans Peter Nielsen. Agerbæk er mit private ståsted, her jeg født og bor stadig med min familie. Mit første job var bydreng, og bydreng er jeg sådan set stadig. Siden har jeg besøgt utallige hjem og virksomheder som elektriker og TDC tekniker, med hjælp til hverdagens store og små opgaver. I 2004 mødte jeg Henry Puggaard som lærte mig bedemandsfaget. Det var og er berigende at træde ind i et hjem og gå med familien i de vigtige dage der er omkring et dødsfald.

Dorte Brik

Bedemand

Tlf.: 75 22 15 50
Mobil: 24 47 30 33

Jeg hedder Dorte Brik, er gift og mor til tre. Jeg er bosat i Agerbæk og uddannet pædagog. Jeg har senest arbejdet som dagplejepædagog i Varde Kommune. Som bedemand giver det mening for mig, at være sammen med familien, om at løse det praktiske i forbindelse med et dødsfald. Når de pårørende skal tage afsked, forsøger vi at imødekomme deres ønsker, og se muligheder i en svær tid med en del beslutninger. Det er forbundet med stærke følelser og smukke øjeblikke, når familier tager afsked med deres kære.

Evald Nielsen

Bedemand

Tlf.: 75 22 15 50
Mobil: 24 65 61 81

Jeg hedder Evald Nielsen og jeg er født og opvokset på en gård i midten af det gamle Helle Kommune. Er nu bosat i Varde by, gift og har 3 voksne børn. Gennem forskellige job i maskinindustrien har jeg haft berøring med mange forskellige mennesker. Er desuden aktiv i foreninger i lokalområdet og har bl.a. været medlem af Agerbæk Menighedsråd gennem 5 år. I mit virke som bedemand, ønsker jeg at have øje for andre mennesker og dermed skabe ro og overblik hos de familier jeg møder.