';
MERE OM

Puggaard Begravelse

Image module
HISTORIEN OM PUGGAARD BEGRAVELSE

Begravelsesforretningen startede som familievirksomhed.

Bennedsens Begravelsesforretning, Fiskergade i Varde, blev drevet som familievirksomhed indtil Henry Puggaard købte forretningen i 1994. Siden er forretningen flyttet til Storegade.

Bedemandsforretningen får nyt navn

Bennedsens Begravelsesforretning, Fiskergade i Varde, blev drevet som familievirksomhed indtil Henry Puggaard købte forretningen i 1994. Siden er forretningen flyttet til Storegade.

Forretningens nye navn blev Puggaards Begravelsesforretning. Siden er antallet af bisættelser og begravelser steget støt, så lager og garage måtte flyttes til Håndværkervej. I 2002 blev forretningen til et anpartsselskab og i 2004 blev Hans Peter Nielsen ansat. Han blev medejer 2006.

Henry Puggaard takker af – Inge og Evald kommer til

I 2009 blev Inge Breum ansat som medhjælper. Vi fik ny rustvogn, så lager og garage flyttede til større lokaler på Malervej. Med 2 rustvogne fik vi mulighed for at samarbejde med Bedemand Leif Madsen, Vestegnens Begravelsesforretning, Billum. Han solgte den rustvogn som vi af og til lejede. Nu lejer han rustvogn hos os.

Inge Breum blev uddannet bedemand i 2010 og herefter deltidsansat. I 2011 flyttede vi lageret til bedre lokaler på Møbelvej, hvor Leif Madsen nu også fik sit lager. I 2012 besluttede vi at arbejde med certificering af vores begravelsesforretning. Inge Breum er pr. 1. januar 2013 fuldtidsansat bedemand og medejer. 1. januar 2014 overtager vi Vestegnens Begravelsesforretning efter Leif Madsen, Billum.

Henry Puggaard var Varde og omegns vellidte og engagerede bedemand i lidt over 20 år, den 30. april 2015 gik han på efterløn. Samtidig blev Evald Nielsen ansat som ny bedemand under uddannelse.

Omrokering i foråret 2020

I efteråret 2019 kiggede Inge, Evald og Hans Peter sig om efter en ny kollega til bedemandsforretningen, som trekløveret har drevet sammen siden 2015. Stillingsopslaget lød kort: ”Vi søger en ny bedemand og kompagnon, der vil gå helhjertet og engageret ind i Puggaard Begravelse.”. I december kunne de byde Dorte Brik velkommen som ny bedemand.

En skulderoperation har desværre gjort det svært for Inge at fortsætte arbejdet som bedemand. For både Dorte, Inge, Evald og Hans Peter har det været rigtig rart, at de alle har været med i processen med at sige ”Goddag til Dorte og farvel til Inge”. Dorte starter i april 2020 på Danske Bedemænds grunduddannelse.

Kontaktinformation

Puggaard Begravelse ApS
Storegade 37b
6800 Varde

Branchegruppe: Religiøse institutioner og begravelsesvæsen
Branche: Bedemænd og begravelsesvæsen
CVR-nummer: 26517028
Pnr: 1009003718

UDFYLD FORMULAREN

Send os en besked