';
VI TRÆFFES ALTID

Kontakt os

VORES KONTOR I

Varde

  • Storegade 37b • 6800 Varde
  • Tlf.: 75 22 15 50
  • mail(a)puggaardbegravelse.dk
  • www.puggaardbegravelse.dk

Vi står til rådighed

Sammen planlægger vi et forløb der passer til jeres situation

Et dødsfald kan ske på alle tider af døgnet. Derfor står vi altid til rådighed og aftaler kan træffes i hjemmet eller på vort kontor.

Meget af vores arbejde foregår uden for huset, og vi vil derfor ikke altid kunne træffes på kontoret, men du kan altid træffe os på tlf. 75 22 15 50.

Vi er lokal bedemand i Varde-, Esbjerg- og Billund Kommuner

Som lokal bedemand kommer vi ofte i kirkerne i blandt andet Varde, Agerbæk, Alslev, Ansager, Bejsnap, Blåvand, Børsmose, Fåborg, Grimstrup, Henne, Ho, Hodde, Horne, Janderup, Kvong, Lunde, Lydum, Mosevrå, Næsbjerg, Nørre Nebel, Outrup, Oksby, Rousthøje, Skovlund, Starup / Tofterup, Strellev, Tistrup, Thorstrup, Ølgod, Øse og Årre.

Her er vi behjælpelige med opgaverne omkring begravelse og bisættelser.

MØD BEDEMÆNDENE HOS PUGGAARD BEGRAVELSE

Hvem er vi

Hans Peter Nielsen

Bedemand

Tlf.: 75 22 15 50
Mobil: 29 47 76 74

Jeg hedder Hans Peter Nielsen. Agerbæk er mit private ståsted, her jeg født og bor stadig med min familie. Mit første job var bydreng, og bydreng er jeg sådan set stadig. Siden har jeg besøgt utallige hjem og virksomheder som elektriker og TDC tekniker, med hjælp til hverdagens store og små opgaver. I 2004 mødte jeg Henry Puggaard som lærte mig bedemandsfaget. Det var og er berigende at træde ind i et hjem og gå med familien i de vigtige dage der er omkring et dødsfald.

Dorte Brik

Bedemand

Tlf.: 75 22 15 50
Mobil: 24 47 30 33

Jeg hedder Dorte Brik, er gift og mor til tre. Jeg er bosat i Agerbæk og uddannet pædagog og har arbejdet som dagplejepædagog i Varde Kommune. Som bedemand giver det mening for mig, at være sammen med familien om at løse det praktiske i forbindelse med et dødsfald. Når de pårørende skal tage afsked, forsøger vi at imødekomme deres ønsker, og se muligheder i en svær tid med en del beslutninger. Det er forbundet med stærke følelser og smukke øjeblikke, når familier tager afsked med deres kære.

Evald Nielsen

Bedemand

Tlf.: 75 22 15 50
Mobil: 24 65 61 81

Jeg hedder Evald Nielsen og jeg er født og opvokset på en gård i midten af det gamle Helle Kommune. Er nu bosat i Varde by, gift og har 3 voksne børn. Gennem forskellige job i maskinindustrien har jeg haft berøring med mange forskellige mennesker. Er desuden aktiv i foreninger i lokalområdet og har bl.a. været medlem af Agerbæk Menighedsråd gennem 5 år. I mit virke som bedemand, ønsker jeg at have øje for andre mennesker og dermed skabe ro og overblik hos de familier jeg møder.

UDFYLD FORMULAREN

Send os en besked