';
MERE OM

Bisættelse & begravelse

Image module
YDELSER HOS PUGGAARD BEGRAVELSE

Skal det være bisættelse eller begravelse ..?

Dette spørgsmål stilles især med henblik på at følge afdødes ønske. Mange har en holdning for og imod begge muligheder, men når det kommer til stykket og valget skal tages, kan det også blive et praktisk valg. Der kan være tanker om familiens tradition, mulighed for at benytte familiegravsted. Der kan også være økonomiske overvejelser.

Puggaard Begravelse er lokal bedemand i Varde Kommune, Esbjerg Kommune og Billund Kommune

Kontakt os

Vi står altid til rådighed.

Tlf. 75 22 15 50

HVAD ER EN

Begravelse?

Efter højtideligheden bæres kisten til graven. Nogen vælger derefter at holde et mindesamvær for deltagerne ved begravelsen. Når graven er kastet til lægges blomsterne på gravstedet. der er valgt, hvor deltagerne ofte vælger at lægge vejen forbi graven efter evt. mindesamvær.

HVAD ER EN

Bisættelse?

Efter højtideligheden bæres kisten til rustvognen og køres til krematoriet. Nogen vælger derefter at holde et mindesamvær for deltagerne ved bisættelsen. Blomsterne lægges på det gravsted der er valgt. Et par uger senere når urnen er klar, er der mulighed for at pårørende kan samles og deltage i urnenedsættelsen.

Når nogen dør

I pjecen “Når nogen dør” forklares om mange af de praktiske, følelsesmæssige og juridiske forhold der skal tages hensyn til i forbindelse med dødsfald.

Min sidste vilje

Hvis du ønsker at nedskrive dine ønsker vedrørende din egen begravelse, kan du bruge pjecen “Min sidste vilje”.

Elysium

Hvis du ønsker at lægge penge til side, er Elysium begravelsesopsparing en mulighed. Kontakt Puggaard Begravelse for nærmere information og læs mere på www.elysium.dk

Patio

www.patio.dk er der en omtale af pjecen “Kære forældre” som vi har lavet specielt til forældre der mister et barn. Du får brochuren ved henvendelse til Puggaard Begravelse.