';
PUGGAARD BEGRAVELSE

Er bedemand i Oksbøl og Blåvandshuk

Image module
LOKAL BEDEMAND

I Oksbøl og Blåvandshuk benyttes Puggaard Begravelse ofte som bedemand

Bedemændene fra Puggaard Begravelse kommer ofte i kirkerne i Oksbøl og kirkerne i det tidligere Blåvandshuk Kommune. Vi viderefører ligeledes Leif Madsens “Vesteregnens Begravelsesforretning” på Kirkebjergvej i Billum.  Vi betjener selvfølgelig også gerne familier fra andre egne af Danmark.

Bedemanden kender Oksbøl og omegn og har godt lokalkendskab

Som bedemand har vi også et godt lokalkendskab til Oksbøl, og dermed de muligheder der er for benyttelse af eksempelvis kapeller, personale ved kirker, plejehjem mv. Vi kender naturligvis også muligheder og steder for afholdelse af mindesamvær og hvem man har mulighed for at benytte til at lave blomsterpynt, kranse osv. i Oksbøl området.

Kontakt os og vi finder en løsning.

OVERSIGT OVER

Kirker i det tidligere Blåvandshuk Kommune.

I den tidligere Blåvandshuk Kommune findes kirkerne
Ho Kirke, Mosevrå Kirke og Oksby Kirke i Blåvand, som til sammen danner Blåvandshuk Sogn. Aal Kirke i Oksbøl og  Børsmose Kirke danner  Aal Sogn.

Vi har et godt samarbejder med kirkerne og personalet her omkring de begravelser eller bisættelser vi er behjælpelige med i området.

FÅ ET PRISOVERSLAG

Hvad koster en bisættelse eller begravelse i Oksbøl?

Hos Puggaard Begravelse får du altid et prisoverslag som giver et retvisende indtryk af udgifterne for en begravelse eller bisættese i Ølgod.

Se mere om priser hos Puggaard Begravelse

Vi kommer gerne til Oksbøl og står altid til rådighed.

Et dødsfald kan ske på alle tider af døgnet. Derfor står vi altid til rådighed og aftaler kan træffes i hjemmet i Oksbøl og Blåvandshuk eller på vort kontor. Meget af vores arbejde foregår uden for huset, og vi vil derfor ikke altid kunne træffes på kontoret, men vi træffes altid på tlf. 75 22 15 50.

MØD BEDEMÆNDENE HOS PUGGAARD BEGRAVELSE

Hvem er vi

Hans Peter Nielsen

Bedemand

Tlf.: 75 22 15 50
Mobil: 29 47 76 74

Jeg hedder Hans Peter Nielsen. Agerbæk er mit private ståsted, her jeg født og bor stadig med min familie. Mit første job var bydreng, og bydreng er jeg sådan set stadig. Siden har jeg besøgt utallige hjem og virksomheder som elektriker og TDC tekniker, med hjælp til hverdagens store og små opgaver. I 2004 mødte jeg Henry Puggaard som lærte mig bedemandsfaget. Det var og er berigende at træde ind i et hjem og gå med familien i de vigtige dage der er omkring et dødsfald.

Dorte Brik

Bedemand

Tlf.: 75 22 15 50
Mobil: 24 47 30 33

Jeg hedder Dorte Brik, er gift og mor til tre. Jeg er bosat i Agerbæk og uddannet pædagog. Jeg har senest arbejdet som dagplejepædagog i Varde Kommune. Som bedemand giver det mening for mig, at være sammen med familien, om at løse det praktiske i forbindelse med et dødsfald. Når de pårørende skal tage afsked, forsøger vi at imødekomme deres ønsker, og se muligheder i en svær tid med en del beslutninger. Det er forbundet med stærke følelser og smukke øjeblikke, når familier tager afsked med deres kære.

Evald Nielsen

Bedemand

Tlf.: 75 22 15 50
Mobil: 24 65 61 81

Jeg hedder Evald Nielsen og jeg er født og opvokset på en gård i midten af det gamle Helle Kommune. Er nu bosat i Varde by, gift og har 3 voksne børn. Gennem forskellige job i maskinindustrien har jeg haft berøring med mange forskellige mennesker. Er desuden aktiv i foreninger i lokalområdet og har bl.a. været medlem af Agerbæk Menighedsråd gennem 5 år. I mit virke som bedemand, ønsker jeg at have øje for andre mennesker og dermed skabe ro og overblik hos de familier jeg møder.