';
PUGGAARD BEGRAVELSE

Er bedemand i Ølgod

Image module
LOKAL BEDEMAND

Puggaard Begravelse er også bedemand i Ølgod.

Som bedemand i hele Varde Kommune kommer Puggaard Begravelse ofte i kirkerne i det tidligere Ølgod Kommune. Vi betjener selvfølgelig også gerne familier fra andre egne af Danmark. Kontakt os og vi finder en løsning.

Godt lokalkendskab i Ølgod

Vi har et godt lokalkendskab i Ølgod til eksempelvis kapeller, personale ved kirker, plejehjem mv. og vi kender desuden muligheder for mindesamvær og hvem man har mulighed for at benytte til at lave blomsterpynt osv. i Ølgod.

OVERSIGT OVER

Kirker i det tidligere Ølgod Kommune.

I det tidligere Ølgod Kommune findes kirkerne Ansager Kirke, Bejsnap Kirke, Hodde Kirke, Skovlund Kirke, Strellev Kirke, Tistrup Kirke og naturligvis Ølgod Kirke. Her er vi behjælpelige ved begravelser eller bisættelser.

FÅ ET RETVISENDE PRISOVERSLAG OVER

Hvad en bisættelse eller begravelse i Ølgod koster

Hos Puggaard Begravelse får du altid et prisoverslag som giver et retvisende indtryk af udgifterne for en bisættelse eller begravelse i Ølgod.

Se mere om priser hos Puggaard Begravelse

Vi står altid til rådighed og vi kommer gerne til Ølgod.

Et dødsfald kan ske på alle tider af døgnet. Derfor står vi altid til rådighed og aftaler kan træffes i hjemmet eller på vort kontor. Meget af vores arbejde foregår uden for huset, og vi vil derfor ikke altid kunne træffes på kontoret, men altid på tlf. 75 22 15 50 – og vi kommer gerne til Ølgod.

MØD BEDEMÆNDENE HOS PUGGAARD BEGRAVELSE

Hvem er vi

Hans Peter Nielsen

Bedemand

Tlf.: 75 22 15 50
Mobil: 29 47 76 74

Jeg hedder Hans Peter Nielsen. Agerbæk er mit private ståsted, her jeg født og bor stadig med min familie. Mit første job var bydreng, og bydreng er jeg sådan set stadig. Siden har jeg besøgt utallige hjem og virksomheder som elektriker og TDC tekniker, med hjælp til hverdagens store og små opgaver. I 2004 mødte jeg Henry Puggaard som lærte mig bedemandsfaget. Det var og er berigende at træde ind i et hjem og gå med familien i de vigtige dage der er omkring et dødsfald.

Dorte Brik

Bedemand

Tlf.: 75 22 15 50
Mobil: 24 47 30 33

Jeg hedder Dorte Brik, er gift og mor til tre. Jeg er bosat i Agerbæk og uddannet pædagog. Jeg har senest arbejdet som dagplejepædagog i Varde Kommune. Som bedemand giver det mening for mig, at være sammen med familien, om at løse det praktiske i forbindelse med et dødsfald. Når de pårørende skal tage afsked, forsøger vi at imødekomme deres ønsker, og se muligheder i en svær tid med en del beslutninger. Det er forbundet med stærke følelser og smukke øjeblikke, når familier tager afsked med deres kære.

Evald Nielsen

Bedemand

Tlf.: 75 22 15 50
Mobil: 24 65 61 81

Jeg hedder Evald Nielsen og jeg er født og opvokset på en gård i midten af det gamle Helle Kommune. Er nu bosat i Varde by, gift og har 3 voksne børn. Gennem forskellige job i maskinindustrien har jeg haft berøring med mange forskellige mennesker. Er desuden aktiv i foreninger i lokalområdet og har bl.a. været medlem af Agerbæk Menighedsråd gennem 5 år. I mit virke som bedemand, ønsker jeg at have øje for andre mennesker og dermed skabe ro og overblik hos de familier jeg møder.