Persondatapolitik

Persondatapolitik for Puggaard Begravelse

Brug af cookies

Når du besøger www.puggaardbegravelse.dk bliver der lagt en lille tekstfil på din harddisk. Filen hedder en cookie og er en slags “sladrehank”. Den skader ikke din computer og kan heller ikke sprede virus eller andre ondsindede programmer. En cookie registrerer ikke personhenførbare data om dig.

Det bruger Puggaard Begravelse ApS cookies til

Cookies hjælper Puggaard Begravelse ApS med at blive klogere på, hvordan du og andre besøgende bruger hjemmesiden. Denne viden betyder at Puggaard Begravelse ApS kan lave hjemmesiden endnu bedre, så du får mest muligt ud af besøget på www.puggaardbegravelse.dk. Cookies hjælper også dig ved at huske dine indtastninger.

Tre typer af cookies

www.puggaardbegravelse.dk benytter sig af tre typer cookies:

• Funktions cookies
• Google Analytics
• Det sociale medie Facebook

Funktions cookies på hjemmesiden husker, hvor du lige var. Funktions cookies forsvinder, når du forlader Puggaard Begravelse ApS

Analyseprogrammet Google Analytics placerer cookies på din computer og giver Puggaard Begravelse ApS indblik i, blandt andet, hvilken browser du benytter. Hvor længe du er på en given side, hvilke søgeord du bruger og hvilken side du kom fra.

Når du liker en artikel eller deler den på Facebook, Twitter eller Google+ bliver dette registreret i en cookie.

Sådan afviser du cookies

Hvis du ikke ønsker, at Puggaard Begravelse ApS lægger cookies på din computer, skal du ændre nogle indstillinger i din browser.
Klik på dette link og find en opdateret vejledning til, hvordan du gør. Vejledningen er på dansk!

Obs! Der er forskellige måder at slette cookies på, alt efter hvilken browser du benytter.

 

Indsamling af personoplysninger

Vi indsamler dine personoplysninger, som du under et personligt møde giver dit samtykke til, vi må indsamle. Vi indsamler ikke personoplysninger på vores hjemmeside.

 

Hvilke oplysninger indsamles

De personoplysninger, vi indsamler vil som oftest være dit navn, din e-mailadresse, din adresse og eventuelt dit cpr-nummer.

 

Til hvilke formål indsamles oplysningerne

Vi indsamler dine personoplysninger for at kunne anmode om begravelse/bisættelse, ansøge om begravelseshjælp samt foretage øvrige aftalte dispositioner på dine vegne hos relevante leverandører og samarbejdspartnere.

 

Videregivelse af dine personoplysninger

Dine personoplysninger bliver videregivet til bedemandens administrationssystem, myndigheder samt eventuelle andre samarbejdspartnere (andre kan være blomster-handler, stenhuggeri, avis vedr. dødsannoncer og lignende), som er relevante for behandlingen og gennemførslen af begravelsen/ bisættelsen. Puggaard Begravelse hverken benytter eller videregiver dine personoplysninger til markedsføringsmæssige formål, herunder til udsendelse af e-mails med reklameindhold medmindre du har anmodet herom og accepteret dette.

 

Behandling hos tredjepart

Vi kan vælge at benytte databehandlere, herunder udbydere af software, website hosting, backup, sikkerhed og opbevaring. Dine personoplysninger vil derfor blive overladt til tredjeparter, kontrolleret af os til at behandle dine personoplysninger på forretningens vegne. Databehandlere behandler kun dine personoplysninger til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til.

Vi forpligter disse databehandlere til at behandle dine personoplysninger fortroligt og til at træffe de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondataloven.

 

Lagring af Personoplysninger

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe dette er nødvendigt, til opfyldelse af de formål, til hvilke de er indsamlet.

 

Beskyttelse af dine personoplysninger

Vi bestræber os bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine person-oplysninger. Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger med henblik herpå.

 

Indsigtsret

Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger, vi opbevarer om dig. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du kan rette henvendelse til os ved at skrive til vores e-mailadresse.

 

Rettelse eller sletning af dine personoplysninger

Hvis du ønsker, at vi skal rette eller slette personoplysninger, som vi har indsamlet om dig, eller ikke ønsker at modtage flere meddelelser fra os, kan du rette henvendelse til vores e-mailadresse eller kontakte os på anden vis eks. telefonisk eller personligt.

 

Regelsæt

De regler der gælder for vores behandling af dine personoplysninger findes nedenfor:

Persondataloven:

https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=828

Vejledning om de registreredes rettigheder:

https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=852

 

Lovgivning indført maj 2018 i forbindelse med endelig indførelse af EU´s Persondataforordning i dansk lovgivning.