Mere om os

Bisættelse eller begravelse? Evald Nielsen, Hans Peter Nielsen og Inge Breum ved rustvognen fra Puggaard Begravelse

Evald Nielsen, Hans Peter Nielsen og Inge Breum er bedemænd hos Puggaard Begravelse i Varde.

Den lokale bedemand i Varde, Esbjerg og Billund Kommuner

Vi bedemænd i Puggaard Begravelse kommer fortrinsvis i Varde, Esbjerg og Billund Kommune. Vi betjener selvfølgelig også gerne familier fra andre egne, kontakt os og vi finder en løsning. Evald Nielsen, Hans Peter Nielsen og Inge Breum er alle bedemænd og medejere af Puggaard Begravelse.

Hans Peter Nielsen, bedemand

Jeg hedder Hans Peter Nielsen. Agerbæk er mit private ståsted, her jeg født og bor stadig med min familie. Mit første job var bydreng, og bydreng er jeg sådan set stadig. Siden har jeg besøgt utallige hjem og virksomheder som elektriker og TDC tekniker, med hjælp til hverdagens store og små opgaver. I 2004 mødte jeg Henry Puggaard som lærte mig bedemandsfaget. Det var og er berigende at træde ind i et hjem og gå med familien i de vigtige dage der er omkring et dødsfald.

Hans Peter Nielsen, Bedemand hos Puggaard Begravelse

Inge Breum, bedemand

Mit navn er Inge Breum, og jeg er født i Starup i 1960, bor i dag i Varde sammen med min mand og har 2 voksne børn. Jeg er uddannet ergoterapeut og har arbejdet i Esbjerg Kommune som Demenskoordinator. Jeg har været bedemand i 7 år og har følt det som et naturligt skifte, da mit arbejde indenfor demensområdet også her indebar stor kontakt med pårørende i krise. At kunne bidrage med tryghed og stor omsorg for det enkelte menneske er meget vigtigt for mig.

Inge Breum, Bedemand hos Puggaard Begravelse

Evald Nielsen, bedemand

Jeg hedder Evald Nielsen og jeg er født og opvokset på en gård i midten af det gamle Helle Kommune. Er nu bosat i Varde by, gift og har 3 voksne børn. Gennem forskellige job i maskinindustrien har jeg haft berøring med mange forskellige mennesker. Er desuden aktiv i foreninger i lokalområdet og har bl.a. været medlem af Agerbæk Menighedsråd gennem 5 år. I mit virke som bedemand, ønsker jeg at have øje for andre mennesker og dermed skabe ro og overblik hos de familier jeg møder.

Evald Nielsen, Bedemand hos Puggaard Begravelse

Kontakt Puggaard Begravelse >>>